Ilat Kucing

Versi: Dewi Kirana

Sabandina mangan pikiran,
Sun due laki ora karuan..
Aja mentang-mentang dadi lanang,
Wis due rabi pengen wayuan..

Aja kadiran lagi ganteng,
Aja kadiran akeh sing demen..
Lawase wong ganteng mung limang taun,
Yen wis tua raine pada ngluntung..

reff:
Apa kabeh wong lanang,
Ilate kucing..
Wis due rabi,
Masih njilat rinting..

Arep tek sabari,
Sampe tekan ning endi..
Lamun wis pekro,
Bli arep ngurusi..
Lamun sampean wis doyok,
Kula laki maning..

Aja kadiran lagi ganteng,
Aja kadiran akeh sing demen..
Lawase wong ganteng mung limang taun,
Yen wis tua raine pada ngluntung..

reff:
Apa kabeh wong lanang,
Ilate kucing..
Wis due rabi,
Masih njilat rinting..

Arep tek sabari,
Sampe tekan ning endi..
Lamun wis pekro,
Bli arep ngurusi..
Lamun sampean wis doyok,
Kula laki maning..

Sabandina mangan pikiran,
Sun due laki ora karuan..
Aja mentang-mentang dadi lanang,
Wis due rabi pengen wayuan..

Aja kadiran lagi ganteng,
Aja kadiran akeh sing demen..
Lawase wong ganteng mung limang taun,
Yen wis tua raine pada ngluntung..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *