Loro Untu

Loro Untu Vita Alvia

Kowe njaluk opo wae,
Pokok gelem tak rabine,
Manut wae..(manut wae)..
(manut wae..(manut wae)..

Ra sah mikir rono rene,
Pokok’e tancap gas wae,
Manut wae..(manut wae)..
(manut wae..(manut wae)..

Ndang jawaben pitakonku,
Ojo nganti aku nesu,
Nguntal watu..(nguntal watu)..
(nguntal watu)..(nguntal watu)..

Yen iyo jawab i love you,
Yen ora mati aku,
Loro untu..(loro untu)..
(loro untu)..(loro untu)..

Ojo kuatir aku sayang padamu,
Ora kiro kowe arepe tak madu..
Amung siji aku ra duwe fu..
Tapi kan kuberikan sekujur tubuhku..

reff:
Kowe njaluk opo wae,
Pokok gelem tak rabine,
Manut wae..(manut wae)..
(manut wae..(manut wae)..

Ra sah mikir rono rene,
Pokok’e tancap gas wae,
Manut wae..(manut wae)..
(manut wae..(manut wae)..

Ndang jawaben pitakonku,
Ojo nganti aku nesu,
Nguntal watu..(nguntal watu)..
(nguntal watu)..(nguntal watu)..

Yen iyo jawab i love you,
Yen ora mati aku,
Loro untu..(loro untu)..
(loro untu)..(loro untu)..

Ojo kuatir aku sayang padamu,
Ora kiro kowe arepe tak madu..
Amung siji aku ra duwe fu..
Tapi kan kuberikan sekujur tubuhku..

Ojo kuatir aku sayang padamu,
Ora kiro kowe arepe tak madu..
Amung siji aku ra duwe fu..
Tapi kan kuberikan sekujur tubuhku..

Kowe njaluk opo wae,
Pokok gelem tak rabine,
Manut wae..(manut wae)..
(manut wae..(manut wae)..

Ra sah mikir rono rene,
Pokok’e tancap gas wae,
Manut wae..(manut wae)..
(manut wae..(manut wae)..

Ndang jawaben pitakonku,
Ojo nganti aku nesu,
Nguntal watu..(nguntal watu)..
(nguntal watu)..(nguntal watu)..

Yen iyo jawab i love you,
Yen ora mati aku,
Loro untu..(loro untu)..
(loro untu)..(loro untu)..
Loro untu..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *