Tangis Kangen

Versi: Rindi Cintana

Dikangeni kowe kok ra ngerti,
Ditresnani jebule kok malah benci..
Mbiyen aku kirim warto,
Layang tresno wis kok tompo,
Mbokyo eling naliko jaman semono..

Salah opo aku salah opo,
Layang tresno wis ra gelem moco..
Telung taun nggonmu lungo,
Nanging aku tetep setyo,
Nadyan adoh kerjo ing negoro monco..

reff:
Opo pancen uwis lali,
Saiki cidro ing janji,
Mbokyo eling nalikane mbok pamiti..

Nggonmu ngrangkul dodo iki,
Lehmu netes mbrebes mili,
Jebulane saiki kowe wis lali..

Dikangeni kowe kok ra ngerti,
Ditresnani jebule kok malah benci..
Mbiyen aku kirim warto,
Layang tresno wis kok tompo,
Mbokyo eling naliko jaman semono..

Salah opo aku salah opo,
Layang tresno wis ra gelem moco..
Telung taun nggonmu lungo,
Nanging aku tetep setyo,
Nadyan adoh kerjo ing negoro monco..

reff:
Opo pancen uwis lali,
Saiki cidro ing janji,
Mbokyo eling nalikane mbok pamiti..

Nggonmu ngrangkul dodo iki,
Lehmu netes mbrebes mili,
Jebulane saiki kowe wis lali..

Roso ati nelongso kesikso,
Kowe ora gelem nompo tresno..
Sabendino mung kagudho,
Gambarmu katon neng moto,
Tangis kangen sumendal sakjroning dodo..
Tangis kangen sumendal sakjroning dodo..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *