Pucuk Rambut

Versi: Didi Kempot

SAK PUCUK RAMBUT AKU ORA NGIRO,
YEN NENG NJERO ATIMU ONO WONG LIYO..
RASANE ATIKU IKI KOYO RA PERCOYO,
TRESNAMU NENG AKU KUWI MUNG SANDIWORO..

NINGOPO KOWE KARO AKU TEGO,
MENTOLO NGAPUSI RA WEDI DOSA..
SEPRENE TAK REWANGI AKU PASRAH JIWO ROGO,
NING NYATANE KOWE MALAH ANDUM TRESNO..

LORONING ATI IKI KOYO KENO ERI,
PO YO NGERTI KOWE TEGO CIDRO JANJI..
TENANE KOWE OPO WIS RA NGELINGI,
SUMPAH SETYO SING TOK UCAPKE DEK WINGI..

LORONING ATI IKI KOWE SING NJALARI,
KEBANGETEN TEGAMU KOWE NGAPUSI..

REFF:
NINGOPO KOWE KARO AKU TEGO,
MENTOLO NGAPUSI RA WEDI DOSA..
SEPRENE TAK REWANGI AKU PASRAH JIWO ROGO,
NING NYATANE KOWE MALAH ANDUM TRESNO..

LORONING ATI IKI KOYO KENO ERI,
PO YO NGERTI KOWE TEGO CIDRO JANJI..
TENANE KOWE OPO WIS RA NGELINGI,
SUMPAH SETYO SING TOK UCAPKE DEK WINGI..

LORONING ATI IKI KOWE SING NJALARI,
KEBANGETEN TEGAMU KOWE NGAPUSI..
KEBANGETEN TEGAMU KOWE NGAPUSI..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *