Korban Janji

Versi: Guyon Waton

Tanpo welas kowe lungo mbiyen kae
Raono mesakne aku sitik wae..
Ngaboti tresno anyarmu,
lalu kau tinggalkan aku,
Tersakiti sendiri di malam itu..

Kowe lungo pas aku sayang-sayange,
Tanpo pamit kowe ngadoh ngunu wae..
Aku ra ngerti salahku,
dan kau campakan diriku,
Bersanding dengan kekasih barumu..

Abot tak trimo kanthi ikhlas legowo,
Sing tak arep kowe ra disio-sio..
Ben cukup mung aku,
korban janji manismu,
Udan bledheg kang dadi saksiku..

reff:
Kowe lungo pas aku sayang-sayange,
Tanpo pamit kowe ngadoh ngunu wae..
Aku ra ngerti salahku,
dan kau campakan diriku,
Bersanding dengan kekasih barumu..

Abot tak trimo kanthi ikhlas legowo,
Sing tak arep kowe ra disio-sio..
Ben cukup mung aku,
korban janji manismu,
Udan bledheg kang dadi saksiku..

Abot tak trimo kanthi ikhlas legowo,
Sing tak arep kowe ra disio-sio..
Ben cukup mung aku,
korban janji manismu,
Udan bledheg kang dadi saksiku..
Udan bledheg kang dadi saksiku..
Udan bledheg..kang dadi saksiku..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *