Ngenteni Rondomu

“Ngenteni Rondomu” Versi Nino Bhaskara feat Ayuni Aisyah

Pr:
Durung mari tatu ati iki,
Sliramu uwis nyedhak-nyedhak’i..
Aku isih kapok aku isih trauma,
Lorone ati tak rasakke dewe..

Lk:
Aku wis ngerti kuwi cah ayu,
Wis suwe nggonku nunggu sliramu..
Ojo kok padhakke aku karo mantanmu,
Sabar atiku ngenteni rondomu..

reff:
Pr:
Opo tenan sejatine,
Tresnamu mung marang aku..
Uwis bedo kahananku,
Dadi rondo siji anakku..

Lk:
Sumpah setyo tur nerimo,
Disekseni langit bumi..
Roso tresno sing tak jogo,
Tetep utuh nganti saiki..

reff:
Pr:
Durung mari tatu ati iki,
Sliramu uwis nyedhak-nyedhak’i..
Aku isih kapok aku isih trauma,
Lorone ati tak rasakke dewe..

Lk:
Aku wis ngerti kuwi cah ayu,
Wis suwe nggonku nunggu sliramu..
Ojo kok padhakke aku karo mantanmu,
Sabar atiku ngenteni rondomu..

reff:
Pr:
Opo tenan sejatine,
Tresnamu mung marang aku..
Uwis bedo kahananku,
Dadi rondo siji anakku..

Lk:
Sumpah setyo tur nerimo,
Disekseni langit bumi..
Roso tresno sing tak jogo,
Tetep utuh nganti saiki..

Pr:
Opo tenan sejatine,
Tresnamu mung marang aku..
Uwis bedo kahananku,
Dadi rondo siji anakku..

Lk:
Sumpah setyo tur nerimo,
Disekseni langit bumi..
Roso tresno sing tak jogo,
Tetep utuh nganti saiki..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *