Wis Ngeroso

Versi: Vita Alvia

Sing ono wujute,
Sun anteni teko welase..
Isun riko gawe ngambang,
Koyo ngenteni temebluke lintang..

Kapan riko ngerteni,
Sun gugah welas asih riko..
Tapi sing tau ono teko,
Mung perih hang riko janjekno..

Hoooooo..hooooo..

reff:
Isun mulo wis ngeroso,
Sing pantes rasane nyanding riko..
Sing biso nggayuh welas riko,
Koyo banyu ambi lengo..

Dicampuro sing gelem sak werno,
Dicampuro sing gelem sak nyowo..
Opo mulo dalan isun gedigi,
Dadi kembang hang wis mati..

reff:
Sing ono wujute,
Sun anteni teko welase..
Isun riko gawe ngambang,
Koyo ngenteni temebluke lintang..

Kapan riko ngerteni,
Sun gugah welas asih riko..
Tapi sing tau ono teko,
Mung perih hang riko janjekno..

Hoooooo..hooooo..

reff:
Isun mulo wis ngeroso,
Sing pantes rasane nyanding riko..
Sing biso nggayuh welas riko,
Koyo banyu ambi lengo..

Dicampuro sing gelem sak werno,
Dicampuro sing gelem sak nyowo..
Opo mulo dalan isun gedigi,
Dadi kembang hang wis mati..
Dadi kembang hang wis mati..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *