Perantauan

Versi: Ali Gangga

Panas perih duh rasane,
Nasibe dadi wong bli due,
Kerja ning luar negri dadi tki..

Cuma bisa kirim salam,
Kanggo keluarga sing tek sayang,
Setaun maning nembe kesanding..

reff:
Senajan rindu wis segunung,
Coba tek kebendung..
Senajan kangen tak tependam,
Ning angen angen..

Muga muga senok sing sabar,
Nunggu kakang balik sing perantauan..

Kakang usaha demi cinta,
Lan cita cita..
Najan sengsara,
Kakang rela kanggo keluarga..

Muga muga senok setia,
Ngenteni sampe kakang teka..

reff:
Cuma bisa kirim salam,
Kanggo keluarga sing tek sayang,
Setaun maning nembe kesanding..

reff:
Senajan rindu wis segunung,
Coba tek kebendung..
Senajan kangen tak tependam,
Ning angen angen..

Muga muga senok sing sabar,
Nunggu kakang balik sing perantauan..

Kakang usaha demi cinta,
Lan cita cita..
Najan sengsara,
Kakang rela kanggo keluarga..

Muga muga senok setia,
Ngenteni sampe kakang teka..

reff:
Cuma bisa kirim salam,
Kanggo keluarga sing tek sayang,
Setaun maning nembe kesanding..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *