Salah Paham

Versi: Pendhoza

Kowe teko neng aku,
Neteske eluh neng pipimu,
Beban opo sing ono neng uripmu..

Ceritakno karo aku,
Aku neng sandingmu,
Ojo mbok pendem gawe susah atimu..

Ra bakal awakku tego,
Weruh kowe nandang loro,
Abote urip gawe atimu nelongso..

Nanging kabeh ojo mbok anggep,
Aku iki dadi ono roso,
Aku mung pengen dadi sing slalu ono..

Kowe malah terlalu dalam,
Mbok anggep kabeh kuwi katresnan,
Maaf kamu itu salah paham..

Sepurane aku,
Ora biso tresno karo awakmu,
Mergo kowe kuwi dudu pilihanku..

Kabeh wektuku,
Wis kanggo awakmu,
Sing penting kowe seneng iso ngguyu..

aku karo kowe sabendino barengan,
mlaku mrono mrene kadang karo gandengan,
nanging kabeh iki dudu mergo katresnan,
mungkin lebih baik kita hanya berteman..

yo sorry yen aku wis gawe kowe baper,
hilangno roso sayangmu sing wis kadhung banter,
dudu maksudku hanya memberi harapan,
aku pengen ono nggo kowe tekan mbuh kapan..

Kowe malah terlalu dalam,
Mbok anggep kabeh kuwi katresnan,
Maaf kamu itu salah paham..

reff:
Sepurane aku,
Ora biso tresno karo awakmu,
Mergo kowe kuwi dudu pilihanku..

Kabeh wektuku,
Wis kanggo awakmu,
Sing penting kowe seneng iso ngguyu..

Sepurane aku,
Ora biso tresno karo awakmu,
Mergo kowe kuwi dudu pilihanku..

Kabeh wektuku,
Wis kanggo awakmu,
Sing penting kowe seneng iso ngguyu..
Sing penting kowe seneng iso ngguyu..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *