Bojo Keplese

Versi: Nella Kharisma

WIS TAK RETAK-RETAKNE WIS TAK TAKOK-TAKOKNE,
NYATANE KONCOMU DO MENENGAE..
TIBANE KOWE PREMAN NGGAK DOYAN PENGGAWEAN,
SEDINO-DINO MUNG SENENG KLUYURAN..

WIS TAK TUTUP-TUTUPI WIS TAK RAPET-RAPETI,
NYATANE KOWE MALAH SOYO NDADI..
RUPO PANCENE NGGANTENG KETORO KATON ANTENG,
TIBANE MUNG GAWE ENDHASKU PUYENG..

KU NYAMBUT GAWE NGGOLEKNE KOWE,
TAPI KOWE MALAH SOYO KLECA-KLECE..
MACAKMU DUKUN MANGANO SABUN,
WIS RA KUAT NGEMPET AKU TRIMO GOOD BYE..

LK:
AKU WONG LANANG NGGANTENG ISIH AKEH SING NGANTRI,
PRAWAN RONDHO NGENTENI KABEH PODO NJALUK RABI..
CUKUPO TAK KEDEPI MESTI KINTHIL ORA BALI,
RA PERCOYO NJAJALO MESTI WAE KOWE KEGI..

PR:
KOWE KEGEDHEN GE-ER NGANTI KOYO WONG KENTHIR,
AWAK KEBAK TATOAN GAMBAR NOGO GAMBAR ULO..
ULO-ULO SOWO NGAKUMU YO PANGGAH JOKO,
NDHISIK DIKANDANI TAPI AKU RA PERCOYO..

REFF:
PR:
AKU KOK PASANI PATI GENI TELUNG NDINO,
ILMU DUKUN JOWO MANDINE TANGPULUH DINO..
NGGAWE BULU PERINDU BEN AKU RINDU PADAMU,
SEKARANG KONANGAN TERLANJUR DADI BOJOMU..

KU NYAMBUT GAWE NGGOLEKNE KOWE,
TAPI KOWE MALAH SOYO KLECA-KLECE..
MACAKMU DUKUN MANGANO SABUN,
WIS RA KUAT NGEMPET AKU TRIMO GOOD BYE..

LK:
AKU WONG LANANG NGGANTENG ISIH AKEH SING NGANTRI,
PRAWAN RONDHO NGENTENI KABEH PODO NJALUK RABI..
CUKUPO TAK KEDEPI MESTI KINTHIL ORA BALI,
RA PERCOYO NJAJALO MESTI WAE KOWE KEGI..

PR:
KOWE KEGEDHEN GE-ER NGANTI KOYO WONG KENTHIR,
AWAK KEBAK TATOAN GAMBAR NOGO GAMBAR ULO..
ULO-ULO SOWO NGAKUMU YO PANGGAH JOKO,
NDHISIK DIKANDANI TAPI AKU RA PERCOYO..

AKU KOK PASANI PATI GENI TELUNG NDINO,
ILMU DUKUN JOWO MANDINE TANGPULUH DINO..
NGGAWE BULU PERINDU BEN AKU RINDU PADAMU,
SEKARANG KONANGAN TERLANJUR DADI BOJOMU..

WIS KADHUNG KEPLESE,
ONO MENDING TAK TOMBOKNE..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *