Dalane Pisahan

Versi: Xaluna feat Intan Rahma

Pr:
Mas kok iso kowe njaluk bubar,
Pas aku butuh kowe dadi gujengan..
Kudu mlaku dewe tanpo awakmu,
Mas opo aku iso..

Lk:
Dhik opo aku kurang ngerteni,
Nyoto mung sliramu sing ono neng ati..
Pas wayah sepi kowe ono neng ngendi,
Ora tau ngancani..

Pr:
Opo susah ngucap pamit ro aku sing sabendino,
Pengen ngerti alesanmu ninggal aku..
Terus piye kabeh janji sing tok ucap marang aku,
Mlaku bareng nglengkapi kekuranganku..

Lk:
Alasan aku lungo ra maksud gawe loro,
Bedomu ketok tenanan karo awal pacaran..
Ku susah kowe ra ono ngampet rindu wis kulino,
Mungkin dadi dalan yen kudu pisahan..

Tak bacutke soyo ragu kit awal raono restu,
Aku wis berjuang ra ngubah keadaan..
Yen kowe nagih janjimu sorry aku ra mampu,
Sepurane sayang wis ilang harapan..

Pr:
Opo susah ngucap pamit ro aku sing sabendino,
Pengen ngerti alesanmu ninggal aku..
Terus piye kabeh janji sing tok ucap marang aku,
Mlaku bareng nglengkapi kekuranganku..

reff:
Pr:
Opo susah ngucap pamit ro aku sing sabendino,
Pengen ngerti alesanmu ninggal aku..
Terus piye kabeh janji sing tok ucap marang aku,
Mlaku bareng nglengkapi kekuranganku..

Lk:
Gedekno atimu sayang,
Mugo apik sing dadi dongamu..
Loromu mesti bakal mari,
Senadyan udu aku sing nambani..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *