Gendeng Mlorod

Versi: Dian Anic

Aja nyangka ora ora,
Lamon durung bukti lan nyata..
Dudu wadon runtah,
Luruh cinta ning adepan mata..

Dianggepe gendeng mlorod,
Modal dandan wis ayu dicopot..
Bagen milih pegot,
Najan cinta kula wis nyedot..

reff:
Duwure gunung bisa tanjaki,
Kawine durung wis gawe nyakiti..

Jerone jurang bisa tenjogi,
Larange wirang bli bisa nomboki..

Dianggepe gendeng mlorod,
Modal dandan wis ayu dicopot..
Bagen milih pegot,
Najan cinta kula wis nyedot..

reff:
Duwure gunung bisa tanjaki,
Kawine durung wis gawe nyakiti..

Jerone jurang bisa tenjogi,
Larange wirang bli bisa nomboki..

Aja nyangka ora ora,
Lamon durung bukti lan nyata..
Dudu wadon runtah,
Luruh cinta ning adepan mata..

Dianggepe gendeng mlorod,
Modal dandan wis ayu dicopot..
Bagen milih pegot,
Najan cinta kula wis nyedot..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *