Surat Undangan

“Surat Undangan” Versi Suliyana

Tekane surat undangan,
hang sun tompo teko riko..
Rasane osing percoyo,
Kedadean iki wis nyoto..
Mergo saat iki,
isun magih welas ambi riko..

Kok tego-tegone riko,
Durung putus nyanding wong liyo..
Salah parang sun nyang riko,
Mentolo riko tinggalno..

Sun kuat-kuatno nompo undangan riko,
Masio isun sing duwe doyo..
Dag dig dug ring dodo moco aran riko,
Rasane peteng isine dunyo..

reff:
Tekane surat undangan,
hang sun tompo teko riko..
Rasane osing percoyo,
Kedadean iki wis nyoto..
Mergo saat iki,
isun magih welas ambi riko..

Kok tego-tegone riko,
Durung putus nyanding wong liyo..
Salah parang sun nyang riko,
Mentolo riko tinggalno..

Sun kuat-kuatno nompo undangan riko,
Masio isun sing duwe doyo..
Dag dig dug ring dodo moco aran riko,
Rasane peteng isine dunyo..

Kok tego-tegone riko,
Durung putus nyanding wong liyo..
Salah parang sun nyang riko,
Mentolo riko tinggalno..

Sun kuat-kuatno nompo undangan riko,
Masio isun sing duwe doyo..
Dag dig dug ring dodo moco aran riko,
Rasane peteng isine dunyo..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *