Surat Undangan

Versi: Suliyana

Tekane surat undangan,
hang sun tompo teko riko..
Rasane osing percoyo,
Kedadean iki wis nyoto..
Mergo saat iki,
isun magih welas ambi riko..

Kok tego-tegone riko,
Durung putus nyanding wong liyo..
Salah parang sun nyang riko,
Mentolo riko tinggalno..

Sun kuat-kuatno nompo undangan riko,
Masio isun sing duwe doyo..
Dag dig dug ring dodo moco aran riko,
Rasane peteng isine dunyo..

reff:
Tekane surat undangan,
hang sun tompo teko riko..
Rasane osing percoyo,
Kedadean iki wis nyoto..
Mergo saat iki,
isun magih welas ambi riko..

Kok tego-tegone riko,
Durung putus nyanding wong liyo..
Salah parang sun nyang riko,
Mentolo riko tinggalno..

Sun kuat-kuatno nompo undangan riko,
Masio isun sing duwe doyo..
Dag dig dug ring dodo moco aran riko,
Rasane peteng isine dunyo..

Kok tego-tegone riko,
Durung putus nyanding wong liyo..
Salah parang sun nyang riko,
Mentolo riko tinggalno..

Sun kuat-kuatno nompo undangan riko,
Masio isun sing duwe doyo..
Dag dig dug ring dodo moco aran riko,
Rasane peteng isine dunyo..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *