Ojo Ping Telu

“Ojo Ping Telu” Versi Didi Kempot

Sepisan kowe nglarani atiku,
Tanganku ngelus dodo..
Ping loro kowe ngiris iris atiku,
Isih tak ngapuro..

Yen nganti ping telu kowe ngapusi,
Sumpah aku ra lilo..
Cukup semene semene wae,
Wis cukup semene..

Wis wiwit mbiyen,
Jujur aku wis kondo sopo aku iki..
Wis wiwit mbiyen,
Jujur aku cerito aku ra ngapusi..

Nanging saiki,
Kowe gawe loro nglarani aku iki..
Cukup semene semene wae,
Wis cukup semene..

Yen pancen ono uwong liyane,
Neng atimu sing teko neng kene..
Ngomongo sak tenane,
Ora sah sandiworo karepmu kepiye..

Yen pancen ono uwong liyane,
Neng atimu sing teko neng kene..
Ngomongo sak tenane,
Timbang loro ati urip dewe dewe..

reff:
Wis wiwit mbiyen,
Jujur aku wis kondo sopo aku iki..
Wis wiwit mbiyen,
Jujur aku cerito aku ra ngapusi..

Nanging saiki,
Kowe gawe loro nglarani aku iki..
Cukup semene semene wae,
Wis cukup semene..

Yen pancen ono uwong liyane,
Neng atimu sing teko neng kene..
Ngomongo sak tenane,
Ora sah sandiworo karepmu kepiye..

Yen pancen ono uwong liyane,
Neng atimu sing teko neng kene..
Ngomongo sak tenane,
Timbang loro ati urip dewe dewe..
Ngomongo sak tenane,
Timbang loro ati urip dewe dewe..

—————–
Terjemahan berdasarkan teks kira kira begini;
Ojo Ping Telu = Jangan Tiga kali

Pertama kamu menyakiti hatiku,
Tanganku ngelus dada..
Kedua kamu ngiris iris hatiku,
Masih kumaafkan..

Kalau sampai ketiga kamu bohongi,
Sumpah aku tak ikhlas..
Cukup sekian sekian saja,
Sudah cukup sekian..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *