Entok Sabare (Ulfa Dwi Asmara)

“Entok Sabare Ulfa Dwi Asmara”

Tangis ning jero batin,
Arep ngomong kula isin..
Arep mblolihi,
Mung sayang ora wani..

Wadone sapa,
Bli krasa lara..
Due laki arang arang,
Balik ning umah..

Kadang pengen guyonan,
Najan cuma sejam..
Tapi selalu langka,
Waktu lan kesempatan..

Sibuk kerjaan,
Nafkah batin kurang..
Kadang kadang,
Sewulan mung cuma sepisan..

reff:
Ning umah kaya bli betah,
Ning rabi bli bisa mesra..
Apa enake mengkenen bae..

Wong wadon kon tunggu lawang,
Yen balik mung ganti pakean..
Kesiksa ati pengen diladeni,
Rumah tangga langka senenge..

Kadang pengen guyonan,
Najan cuma sejam..
Tapi selalu langka,
Waktu lan kesempatan..

Sibuk kerjaan,
Nafkah batin kurang..
Kadang kadang,
Sewulan mung cuma sepisan..

reff:
Ning umah kaya bli betah,
Ning rabi bli bisa mesra..
Apa enake mengkenen bae..

Wong wadon kon tunggu lawang,
Yen balik mung ganti pakean..
Kesiksa ati pengen diladeni,
Rumah tangga langka senenge..

Tangis ning jero batin,
Arep ngomong kula isin..
Arep mblolihi,
Mung sayang ora wani..

Wadone sapa,
Bli krasa lara..
Due laki arang arang,
Balik ning umah..

Kadang pengen guyonan,
Najan cuma sejam..
Tapi selalu langka,
Waktu lan kesempatan..

Sibuk kerjaan,
Nafkah batin kurang..
Kadang kadang,
Sewulan mung cuma sepisan..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *