Entok Sabare (Iwan Setiawan)


Versi: Iwan Setiawan

Bli jelas masalahe,
Sewot langka lantarane..
Dasare wis ora seneng,
Ning laki kayane sengit bae..

Wis pegel nyabarane,
Due rabi nglawan ning laki..
Terserah pujare sira,
Bokat pengen ganti laki wong sejen..

Senjaluke apa karepe bae,
Bokatan pengen mari lan kita..
Luruh wong lanang liyan..

reff:
Wong wadon model sira ya dibuang,
Luruh maning sing luwih kasih sayang..
Due rabi macem sira,
Bli kena kanggo nang tua..

Percuma kita due rabi sira,
Moal bakal bisa dadi pekaya..
Sebab sira karo laki,
Bisane memengkel bae..

Apa gebrage wis pegel ati,
Sukiki sira pasti tek beresi..

Wis pegel nyabarane,
Due rabi nglawan ning laki..
Terserah pujare sira,
Bokat pengen ganti laki wong sejen..

Senjaluke apa karepe bae,
Bokatan pengen mari lan kita..
Luruh wong lanang liyan..

reff:
Wong wadon model sira ya dibuang,
Luruh maning sing luwih kasih sayang..
Due rabi macem sira,
Bli kena kanggo nang tua..

Percuma kita due rabi sira,
Moal bakal bisa dadi pekaya..
Sebab sira karo laki,
Bisane memengkel bae..

Apa gebrage wis pegel ati,
Sukiki sira pasti tek beresi..

Wis pegel nyabarane,
Due rabi nglawan ning laki..
Terserah pujare sira,
Bokat pengen ganti laki wong sejen..

Senjaluke apa karepe bae,
Bokatan pengen mari lan kita..
Luruh wong lanang liyan..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *