Entok Sabare (Anita Ilyas)

Versi: Anita Ilyas

Kaya kenen rasane,
Urip kapan enake..
Due laki hobine bli mari mari,
Awan bengi kerjane mabok lan judi..

Mending urip rangdaan,
Ora lara pikiran..
Akibat kenang tingkah sampean,
Kien kula akhire sing dadi korban..

reff:
Sabar wis entok sabare,
Tapi masih angger bae..

Ning rabi ora ngurusi,
Mending pegat jaluk mari..
Mader pada enome,
Masih pada payune..

Mending urip rangdaan,
Ora lara pikiran..
Akibat kenang tingkah sampean,
Kien kula akhire sing dadi korban..

reff:
Sabar wis entok sabare,
Tapi masih angger bae..

Ning rabi ora ngurusi,
Mending pegat jaluk mari..
Mader pada enome,
Masih pada payune..

Kaya kenen rasane,
Urip kapan enake..
Due laki hobine bli mari mari,
Awan bengi kerjane mabok lan judi..

Mending urip rangdaan,
Ora lara pikiran..
Akibat kenang tingkah sampean,
Kien kula akhire sing dadi korban..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *