Kakean Mikir

“Kakean Mikir” Versi Happy Asmara

Yen pancen kowe tresno aku,
Tak enteni ndang ono janur melengkung..
Yen pancen sik ngambang atimu,
Koncongen wae tiwas mburi getun..

Yen pancen kowe tresno aku,
Buktekno ndang ono janur melengkung..
Lungguh jejer ono pelaminan,
Diramekne konco dangdutan..

reff:
Abot tak songgo suwene bebarengan,
Nyambung tali tresno tansah rasaning ngambang..
Mending ndang mantenan mergo wedi kelangan,
Engko yen tresno ngabar cintaku engkau buang..

Jare tresno tenan neng penghulu ngomong sayang,
Tresno ra semayan mung kakean alesan..
Nyebar undangan kanggo konco sanak kadang,
Ojo banter janji koyo mercon bantingan..

Yen pancen kowe tresno aku,
Tak enteni ndang ono janur melengkung..
Yen pancen sik ngambang atimu,
Koncongen wae tiwas mburi getun..

Yen pancen kowe tresno aku,
Buktekno ndang ono janur melengkung..
Lungguh jejer ono pelaminan,
Diramekne konco dangdutan..

reff:
Abot tak songgo suwene bebarengan,
Nyambung tali tresno tansah rasaning ngambang..
Mending ndang mantenan mergo wedi kelangan,
Engko yen tresno ngabar cintaku engkau buang..

Jare tresno tenan neng penghulu ngomong sayang,
Tresno ra semayan mung kakean alesan..
Nyebar undangan kanggo konco sanak kadang,
Ojo banter janji koyo mercon bantingan..

Yen pancen kowe tresno aku,
Tak enteni ndang ono janur melengkung..
Yen pancen sik ngambang atimu,
Koncongen wae tiwas mburi getun..

Yen pancen kowe tresno aku,
Buktekno ndang ono janur melengkung..
Lungguh jejer ono pelaminan,
Diramekne konco dangdutan..

Yen pancen kowe tresno aku,
Tak enteni ndang ono janur melengkung..
Yen pancen sik ngambang atimu,
Koncongen wae tiwas mburi getun..

Yen pancen kowe tresno aku,
Buktekno ndang ono janur melengkung..
Lungguh jejer ono pelaminan,
Diramekne konco dangdutan..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *