Tresnoku Kepenggak Itungan Jowo

Versi: Dina Cinderella

Mbiyen kowe nate janji,
Nanging saiki la kok mbok blenjani..
Opo to sebabe iki,
Kowe lan aku ora direstui..

Tresnoku marang sliramu,
Nganti saiki ora oleh restu..
Lilo aku ra lilo,
Awakmu saiki disanding wong liyo..

Tresnoku kepenggak wong tuwo,
Kepenggak mergo itungan jowo..
Lilakno kudu tak lilakno,
Amergo tresno ra biso dipekso..

reff:
Tresnoku kepenggak wong tuwo,
Kepenggak mergo itungan jowo..
Lilakno kudu tak lilakno,
Amergo tresno ra biso dipekso..

Tresnoku kepenggak wong tuwo,
Kepenggak mergo itungan jowo..
Lilakno kudu tak lilakno,
Amergo tresno ra biso dipekso..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *