Yowis Sorry

Versi: Intan Rahma

Yowis sorry ora niat nglarani,
Ati iki wis ono sing nduweni..
Ketimbang mengko kowe sing loro,
Mendingan saiki kowe sing lungo..

Yowis sorry kesel aku ngandani,
Ati iki ora bakal tak bagi..
Ra bakal atiku keno gudho,
Aku tetep setyo ora gampang leno..

Bola bali aku ngandani aku ra ngapusi,
Yen aku iki uwis ono sing nduweni..
Mbok ojo nyerak’i lan ojo nyenengi,
Ketimbang loro ati aku ra pengen ngerti..

Yen aku ngadoh kowe tulung ojo nyerak,
Aku ra goroh bojoku luwih galak..
Yen aku wegah tulung kowe ojo mekso,
Opo yo susah golek tresno sing liyo..

Yowis sorry ora niat nglarani,
Ati iki wis ono sing nduweni..
Ketimbang mengko kowe sing loro,
Mendingan saiki kowe sing lungo..

Yowis sorry kesel aku ngandani,
Ati iki ora bakal tak bagi..
Ra bakal atiku keno gudho,
Aku tetep setyo ora gampang leno..

kowe uwis ojo nawani tresno sing keloro,
mergo aku iki raiso nglarani bojo,
mbok yo wis mandek yen ono dalan rusak,
ojo mikir cendhek timbang akhire ra penak..

kowe ojo seneng dadi barang payu,
mergo nguyak ben dadi wong ketelu,
becik ketitik olo mesti ketoro,
ojo dumeh tau disio njur seneng nggudho..

Yowis sorry ora niat nglarani,
Ati iki wis ono sing nduweni..
Ketimbang mengko kowe sing loro,
Mendingan saiki kowe sing lungo..

Yowis sorry kesel aku ngandani,
Ati iki ora bakal tak bagi..
Ra bakal atiku keno gudho,
Aku tetep setyo ora gampang leno..

Wis ojo ngganggu aku aku ra bakal kerayu,
Maaf aku wis payu..
Saiki lalekno aku guwangen kuwi rosomu,
Aku du jodomu..

reff:
Yowis sorry ora niat nglarani,
Ati iki wis ono sing nduweni..
Ketimbang mengko kowe sing loro,
Mendingan saiki kowe sing lungo..

Yowis sorry kesel aku ngandani,
Ati iki ora bakal tak bagi..
Ra bakal atiku keno gudho,
Aku tetep setyo ora gampang leno..

Yo wis sorry ora niat nglarani,
Ati iki wis ono sing nduweni..
Ketimbang mengko kowe sing loro,
Mendingan saiki kowe sing lungo..

Yo wis sorry kesel aku ngandani,
Ati iki ora bakal tak bagi..
Ra bakal atiku keno gudho,
Aku tetep setyo ora gampang leno..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *