Lelakon Tresno


Versi: Didi Kempot

SEPAROH ATIMU,
LUNGO NINGGALAKE AKU,
SEPRENE ONO NGENDI PARANMU..

LUNGO TANPO PAMIT,
NINGGALKE CRITO SING PAIT,
KERACUN BATINKU KEPENGIN NJERIT..

LERENG ARGO WILIS,
DADI SAKSI NGGONKU NANGIS,
RASANE ATI KOYO DIIRIS..

NENG KUTHO KEDIRI,
ISIH TAK SIMPEM NENG ATI,
JANJIMU NALIKO NENG SEKARTAJI..

REFF:
KOYO SUMENDHALE NYOWO,
KANG JINABUT SOKO ROGO,
KOWE PAMIT LUNGO MEGAT TALI TRESNO..

PANGRUSAK TALI AKROMO,
KOWE LALI KOWE CIDRO,
KOWE KEPENCUT MARANG NAPSUNE DURJONO..

TAK NGLEREMKE ATIKU,
SENAJAN KESIKSO BATINKU,
AKU PERCOYO MARANG GUSTIKU..

YEN WIS TITIWANCI,
JAGAD MADHANGI ATIMU,
JEMBARE SAMUDRO PANGAPURAKU..

REFF:
LERENG ARGO WILIS,
DADI SAKSI NGGONKU NANGIS,
RASANE ATI KOYO DIIRIS..

NENG KUTHO KEDIRI,
ISIH TAK SIMPEM NENG ATI,
JANJIMU NALIKO NENG SEKARTAJI..

REFF:
KOYO SUMENDHALE NYOWO,
KANG JINABUT SOKO ROGO,
KOWE PAMIT LUNGO MEGAT TALI TRESNO..

PANGRUSAK TALI AKROMO,
KOWE LALI KOWE CIDRO,
KOWE KEPENCUT MARANG NAPSUNE DURJONO..

TAK NGLEREMKE ATIKU,
SENAJAN KESIKSO BATINKU,
AKU PERCOYO MARANG GUSTIKU..

YEN WIS TITIWANCI,
JAGAD MADHANGI ATIMU,
JEMBARE SAMUDRO PANGAPURAKU..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *