Selire Welas

“Selire Welas” Versi Anggun Kza

Umpomo biso sun puter dino,
Sing kepingin ketemu riko..
Timbang akhire dadi isun lan riko loro,
Timbang akhire gawe ati nelongso..

Kawitan isun riko welasi,
Koyo koyo sing biso keganti..
Tibane riko tego gawe ati suloyo,
Isun riko dadekno selire welas riko..

Getun ngemuli roso ring njero dodo,
Weruho gedigi bengen riko sun tinggalno..
Ojo maning maning riko ngelik ngelik ati,
Sun anggep riko wis ilang teko urip iki..

Wirang sun terimo mergo owahe welas riko,
Wis mati roso ngrasakno welas hang ono..

reff:
Getun ngemuli roso ring njero dodo,
Weruho gedigi bengen riko sun tinggalno..
Ojo maning maning riko ngelik ngelik ati,
Sun anggep riko wis ilang teko urip iki..

Getun ngemuli roso ring njero dodo,
Weruho gedigi bengen riko sun tinggalno..
Ojo maning maning riko ngelik ngelik ati,
Sun anggep riko wis ilang teko urip iki..

Wirang sun terimo mergo owahe welas riko,
Wis mati roso ngrasakno welas hang ono..
Wirang sun terimo mergo owahe welas riko,
Wis mati roso ngrasakno welas hang ono..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *