Benteng Pendem


Versi: Didi Kempot

Wengi kang sepi nggoda atiku,
Neng kene iki ngelingke sliramu..
Kepengen nyenden koyo ndek mbiyen,
Seprene lungamu uwis kesuwen..

Neng benteng pendem wis ngancik peteng,
Lingsire suryo sore ganti wengi..
Neng kene iki neng kutho ngawi,
Muliho sedelo aku ngenteni..

reff:
Taline asmoro kenceng ora biso udhar,
Neng atiku selawase ojo samar..
Neng benteng pendem naliko kowe ngucap seneng,
Neng atiku mung kowe sing nggowo kangen..

reff:
Wengi kang sepi nggoda atiku,
Neng kene iki ngelingke sliramu..
Kepengen nyenden koyo ndek mbiyen,
Seprene lungamu uwis kesuwen..

Neng benteng pendem wis ngancik peteng,
Lingsire suryo sore ganti wengi..
Neng kene iki neng kutho ngawi,
Muliho sedelo aku ngenteni..

reff:
Taline asmoro kenceng ora biso udhar,
Neng atiku selawase ojo samar..
Neng benteng pendem naliko kowe ngucap seneng,
Neng atiku mung kowe sing nggowo kangen..

Taline asmoro kenceng ora biso udhar,
Neng atiku selawase ojo samar..
Neng benteng-pendem naliko kowe ngucap seneng,
Neng atiku mung kowe sing nggowo kangen..
Neng atiku mung kowe sing nggowo kangen..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *