Sanggupo

“Sanggupo” Versi Dewi Zega

Kepaksan isun kepaksan,
Ngapusi ati..
Welas ngomong sing welas,
Nong ngarep riko..

Kesikso batin kesikso,
Nyengidakno roso..
Mung siji iki dalane,
Ngalesi duso..

reff:
Sanggupo isun nerimo,
Dung riko duwen wong liyo..
Sun ngempet roso ring dodo,
Mung kanggo awak riko..

Keloron seneng ring kono,
Sing kebagi ambi awak iki..
Sing kepengen urip riko,
Ajur mergo isun..

Kepaksan isun kepaksan,
Ngapusi ati..
Welas ngomong sing welas,
Nong ngarep riko..

Kesikso batin kesikso,
Nyengidakno roso..
Mung siji iki dalane,
Ngalesi duso..

reff:
Sanggupo isun nerimo,
Dung riko duwen wong liyo..
Sun ngempet roso ring dodo,
Mung kanggo awak riko..

Keloron seneng ring kono,
Sing kebagi ambi awak iki..
Sing kepengen urip riko,
Ajur mergo isun..

Sanggupo isun nerimo,
Dung riko duwen wong liyo..
Sun ngempet roso ring dodo,
Mung kanggo awak riko..

Keloron seneng ring kono,
Sing kebagi ambi awak iki..
Sing kepengen urip riko,
Ajur mergo isun..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *