Mulut Sales

“Mulut Sales” Versi Pendhoza

Dasare mulut sales,
Omongane luwes..
Kau buat aku tertipu,
Dengan omongan manismu..

Aduh sayang (sayang),
Seribu sayang (seribu sayang)..
Manis wajahmu,
Tapi pahit omonganmu..

wis dadi korban,
aku dinggo banca’an,
pancene kowe tegel tenan,
ra nganggo ati ra duwe perasaan,
mbok gawe uripku iki,
soyo berantakan..

semua omonganmu kuwi,
gombal mukiyo,
kata manismu terlahir,
mung gawe aku cidro,
getun tak roso raiso tak trimo,
aku tok apusi atiku loro..

Dasare mulut sales,
Omongane luwes..
Kau buat aku tertipu,
Dengan omongan manismu..

Aduh sayang (sayang),
Seribu sayang (seribu sayang)..
Manis wajahmu,
Tapi pahit omonganmu..

bodohku iki gampang tok apusi,
bendino kowe janji,
wis mesti tok ingkari,
duwe hobi kok ngapusi,
senenge le ngumbar janji,
ra rumongso dienteni,
malah kowe sing mblenjani..

tak yakinke atiku,
kowe tulus ro aku,
ning faktane bedo,
kowe ngejak suloyo,
tego nggandeng priyo liyo,
neng ngarepe moto,
jebul kowe tukang kibul,
amung nggawe ati loro..

reff:
Dasare mulut sales,
Omongane luwes..
Kau buat aku tertipu,
Dengan omongan manismu..

Aduh sayang (sayang),
Seribu sayang (seribu sayang)..
Manis wajahmu,
Tapi pahit omonganmu..

Dasare mulut sales,
Omongane luwes..
Kau buat aku tertipu,
Dengan omongan manismu..

Aduh sayang (sayang),
Seribu sayang (seribu sayang)..
Manis wajahmu,
Tapi pahit omonganmu..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *