Kuat Sun Lakoni

“Kuat Sun Lakoni Vita Alvia”

Gemulyake ati,
Sing isun tingguli..
Nyawang adat riko,
Saiki wis bedo..

Keneng keneng oso,
Nyakari serngenge..
Serang sing kuate,
Nahan amuk iki..

Kuat sun lakoni,
Sing kuat sun tinggal..
Seneng sing keporo,
Mung dadi ngersulo..

Kuat sun lakoni,
Sing kuat sun tinggal..
Seneng sing keporo,
Mung dadi ngersulo..

Timbangono loro pikir iki,
Angur sun pungkasi..

Gemulyake ati,
Sing isun tingguli..
Nyawang adat riko,
Saiki wis bedo..

Keneng keneng oso,
Nyakari serngenge..
Serang sing kuate,
Nahan amuk iki..

reff:
Kuat sun lakoni,
Sing kuat sun tinggal..
Seneng sing keporo,
Mung dadi ngersulo..

Kuat sun lakoni,
Sing kuat sun tinggal..
Seneng sing keporo,
Mung dadi ngersulo..

Timbangono loro pikir iki,
Angur sun pungkasi..

Kuat sun lakoni,
Sing kuat sun tinggal..
Seneng sing keporo,
Mung dadi ngersulo..

Kuat sun lakoni,
Sing kuat sun tinggal..
Seneng sing keporo,
Mung dadi ngersulo..

Timbangono loro pikir iki,
Angur sun pungkasi..
Angur sun pungkasi..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *