Gerimis Maospati

“Gerimis Maospati” Versi Ajeng Kartika

Udan gerimis iki koyo dadi saksi,
Tangise ati neng terminal iki..

Sumpah lan janji sing tak gondheli,
Coba setyo iki ngenteni kowe bali..

Neng maospati kowe ninggal janji,
Sehidup semati lungamu enggal bali..

Nanging nyatane kowe sing suloyo,
Tresnaku ra mbok jogo,
Kowe bali nggandeng wong liyo..

reff:
Gedene tresno setyo sing tak jogo,
Malah dadi loro nyesek neng dodo..

Neng maospati kowe ninggal janji,
Sehidup semati lungamu enggal bali..

Nanging nyatane kowe sing suloyo,
Janji tulusing tresno,
Nanging amung dadi crito..

Lilo ra lilo ati kudu nrimo,
Mendhem jero neng roso,
Tak simpen ono dodo..

Duh gusti paringono ikhlasing roso,
Ketemu gantine sing biso kanggo selawase..

Neng maospati kowe ninggal janji,
Sehidup semati lungamu enggal bali..

Nanging nyatane kowe sing suloyo,
Janji tulusing tresno,
Nanging amung dadi crito..

Lilo ra lilo ati kudu nrimo,
Mendhem jero neng roso,
Tak simpen ono dodo..

Duh gusti paringono ikhlasing roso,
Ketemu gantine sing biso kanggo selawase..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *