Nyangking Botol

Versi: Didi Kempot

Esuk esuk tuku lengo nyangking botol, (konco)
Konco lawas dijak adus menyang kali, (pelem)
Pelem kecut kecute ngungkuli jeruk, (tumo)
Tumo katok klelar kleler ono rambut, (jempol)

Jempol sikil othal athil arep pritil, (iwak)
Iwak pitik digoreng nganti kemripik, (tembang)

reff:
Tembang iki ojo diwolak walik,
Yen kuwalik pikiranmu dadi brintik..
Jare simbah ojo mleset ojo luput,
Yen kepleset jo lali gondelan buntut..(ngentut)

reff:
Esuk esuk tuku lengo nyangking botol, (konco)
Konco lawas dijak adus menyang kali, (pelem)
Pelem kecut kecute ngungkuli jeruk, (tumo)
Tumo katok klelar kleler ono rambut, (jempol)

Jempol sikil othal athil arep pritil, (iwak)
Iwak pitik digoreng nganti kemripik, (tembang)

reff:
Tembang iki ojo diwolak walik,
Yen kuwalik pikiranmu dadi brintik..
Jare simbah ojo mleset ojo luput,
Yen kepleset jo lali gondelan buntut..(ngentut)

Tembang iki ojo diwolak walik,
Yen kuwalik pikiranmu dadi brintik..
Jare simbah ojo mleset ojo luput,
Yen kepleset jo lali gondelan buntut..(ngentut)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *