Diem Diem Bae (Dirubung Lamuk)

“Diem Diem Bae (Dirubung Lamuk)” Versi Ella Susanti

Kang ngomong aja meneng meneng bae,
Kang jujur aja pura pura bae..
Fotone sapa ning dompet sampean,
Kula curiga ati penasaran..

Kang ngaku baka bengi mendi bae,
Kang kien sampean rubah sifate..
Sering kluyuran mangkat begadang,
Rabi ning umah turu dewekan..
Kang ngomong aja meneng meneng bae..

reff:
Dilawani dirubung lamuk,
Sun due laki ora didumuk dumuk..

Apa sampean due sing anyar,
Ning rabi dewek kaya wis ora doyan..
Duh kakang coba terang-terangan..

Kang ngaku baka bengi mendi bae,
Kang kien sampean rubah sifate..
Sering kluyuran mangkat begadang,
Rabi ning umah turu dewekan..
Kang ngomong aja meneng meneng bae..

reff:
Dilawani dirubung lamuk,
Sun due laki ora didumuk dumuk..

Apa sampean due sing anyar,
Ning rabi dewek kaya wis ora doyan..
Duh kakang coba terang-terangan..

Kang ngaku baka bengi mendi bae,
Kang kien sampean rubah sifate..
Sering kluyuran mangkat begadang,
Rabi ning umah turu dewekan..
Kang ngomong aja meneng meneng bae..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *