Tembang Tresno 2

“Tembang Tresno 2” Versi Happy Asmara

Peteng wengi iki tanpo rembulan,
Soyo nambahi susahe atiku..
Tanpo sliramu sing tak tresnani,
Koyo tanpo guno uripku iki..

Peteng wengi iki tanpo rembulan,
Soyo nambahi susahe atiku..
Tanpo sliramu sing tak tresnani,
Koyo tanpo guno uripku iki..

reff:
Tembang tresnomu nyatane amung semu,
Janji tresnomu mung nglarani atiku..
Tegone kowe gawe loro atiku,
Tegone kowe mung ngapusi awakku..

Wis cukup kowe gawe loro atiku,
Wis cukup kowe ngapusi awakku..
Wis tak lilakne kowe ninggalne aku,
Yen pancen kuwi wis dadi pilihanmu..

reff:
Tembang tresnomu nyatane amung semu,
Janji tresnomu mung nglarani atiku..
Tegone kowe gawe loro atiku,
Tegone kowe mung ngapusi awakku..

Wis cukup kowe gawe loro atiku,
Wis cukup kowe ngapusi awakku..
Wis tak lilakne kowe ninggalne aku,
Yen pancen kuwi wis dadi pilihanmu..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *