Lambemu Pancen Lamis

“Lambemu Pancen Lamis” Versi Via Vallen

Sampean kasihku,
Kenopo nesu-nesu..
Omongo terus terang,
Opo toh salahku..

Ora usah kon nggolek-ngolek,
Alesan sik ora nalar,
Ra masuk akal..

Aku ngerti kowe selingkuh,
Kanggo opo cinta berlanjut,
Cepet putuskan tali asmoro..

Pancen lunyu tenan,
Lambe tipismu pancen lamis..
Ojo aku mok kiro,
Ora nindakke melu selingkuh sayang..

wis kebacut loroning njero dodo,
njaremme atiku aku ra iso trimo,
kowe selingkuh aku yo iso selingkuh,
kowe ra butuh aku soyo luwih ra butuh..

paribasan banyu bening wis dadi buthek,
kowe mending lungo timbang nggawe rusak’e utek,
ra bakal tak gubris kabeh maneh omonganmu,
cinta lan janji sucimu kabeh kuwi palsu..

Sampean kasihku,
Kenopo nesu-nesu..
Omongo terus terang,
Opo toh salahku..

Ora usah kon nggolek-ngolek,
Alesan sik ora nalar,
Ra masuk akal..

Aku ngerti kowe selingkuh,
Kanggo opo cinta berlanjut,
Cepet putuskan tali asmoro..

Pancen lunyu tenan,
Lambe tipismu pancen lamis..
Ojo aku mok kiro,
Ora nindakke melu selingkuh sayang..

wis kebringer karo lambe tipismu,
Bedo karo janji sing kok ucapke neng aku,
opo to salahku ngomongo terus terang,
ra sah golek golek kesalahan sing ra padang..

kowe wani selingkuh tanpo ono jalaran,
nganti tego tenan ora nganggo perasaan,
anane mung nesu nesu nesu neng dalan,
pancen lunyu tenan ra iso dinggo pathok’an..

Pancen lunyu tenan,
Lambe tipismu pancen lamis..
Ojo aku mok kiro,
Ora nindakke melu selingkuh..

Pancen lunyu tenan,
Lambe tipismu pancen lamis..
Ojo aku mok kiro,
Ora nindakke melu selingkuh sayang..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *