Wegah Salah

Versi: Arya Satria ft. Wawa Afrisca

Lk:
Abot rasane atiku,
Kudu pisah karo kowe..
Aku ra biso tanpo kowe,
Aku mung pengen karo kowe..

Pr:
Aku podo koyo kowe,
Emoh pisah karo kowe..
Nanging aku ora biso,
Neruske nali tresno karo kowe..

reff:
Lk:
Emoh aku emoh pisah,
Aku tesno karo kowe..
Pr:
Wegah aku wegah salah,
Kowe wong wis nduwe bojo..

Lk:
Tresno aku tresno kowe,
Aku wegah pisah..
Pr:
Tresno aku ugo tresno,
Nanging aku wegah salah..

reff:
Lk:
Emoh aku emoh pisah,
Aku tesno karo kowe..
Pr:
Wegah aku wegah salah,
Kowe wong wis nduwe bojo..

Lk:
Tresno aku tresno kowe,
Aku wegah pisah..
Pr:
Tresno aku ugo tresno,
Nanging aku wegah salah..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *