Larahan

Versi: Wawan Salahok

Semono baen tibane demene,
Hang jare seru nong sun welase..
Serto wis nemu nulih liyane,
Isun dibuang koyo larahan..
Huuu..hooo hhoo..

reff:
Kebacut mulo kadung nggawe loro ati,
Nono rumongso riko nyacah batin iki..
Nganti sun isin koyo sing ono regane,
Kari ampase apuwo kok emong nggape..

Huuu..hooo..

Semono baen tibane demene,
Hang jare seru nong sun welase..
Serto wis nemu nulih liyane,
Isun dibuang koyo larahan..

Huuu..hooo hhoo..
Haaa..haaa hhaa..

Kebacut mulo kadung nggawe loro ati,
Nono rumongso riko nyacah batin iki..
Nganti sun isin koyo sing ono regane,
Kari ampase apuwo kok emong nggape..

Kebacut mulo kadung nggawe loro ati,
Nono rumongso riko nyacah batin iki..
Nganti sun isin koyo sing ono regane,
Kari ampase apuwo kok emong nggape..

Huuu..hooo..huuu..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *