Sampiran Dosa

“Sampiran Dosa” Versi Susy Arzetty

Ketiga uwis keliwat,
Rendengan usume udan..
Ditunggal kula bli kuat,
Yen wis kelingan sampean..

Yen adoh kaya ning mata,
Yen parek sun nambah dosa..
Sebab kula gah rumasa,
Demen wong due keluarga..

reff:
Dosa memang dosa,
Yen kakang teka sanja..
Arep tek kongkon lunga,
Kula wis banget cinta..

Tekat kula wis kukuh,
Cinta bli bakal runtuh..
Aja dosa dosa kula,
Dosaha wong adol apu..

Yen kakang melas ning kula,
Diloro bli apa-apa..
Aja saban bengi teka,
Kula kesampiran dosa..

Yen adoh kaya ning mata,
Yen parek sun nambah dosa..
Sebab kula gah rumasa,
Demen wong due keluarga..

reff:
Dosa memang dosa,
Yen kakang teka sanja..
Arep tek kongkon lunga,
Kula wis banget cinta..

Tekat kula wis kukuh,
Cinta bli bakal runtuh..
Aja dosa dosa kula,
Dosaha wong adol apu..

Yen kakang melas ning kula,
Diloro bli apa-apa..
Aja saban bengi teka,
Kula kesampiran dosa..

Ketiga uwis keliwat,
Rendengan usume udan..
Ditunggal kula bli kuat,
Yen wis kelingan sampean..

Yen adoh kaya ning mata,
Yen parek sun nambah dosa..
Sebab kula gah rumasa,
Demen wong due keluarga..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *