Diloro

Versi: Cus Amanda

Duh pasti..nangis batine..

Atine kula remuk semenir-menir,
Ibarat mobil oleng ketinggal sopir..
Cintane sampean banting setir..

Nangis diri banyu mata mblarat,
Divonis milih diwayu apa dipegat..
Pilihan sing nyiksa ati,
Kaya sengaja nyakiti,
Terang-terangan ngiris suwiwi..

reff:
Seleobe godong klapa,
Nangapa sampean tega..
Wewayu cinta bli melas ning kula..

Kabeh atine wong wadon,
Pastine emong diloro..
Nerima lambene mung nangis batine,
Duh pasti nangis batine..

Nangis diri banyu mata mblarat,
Divonis milih diwayu apa dipegat..
Pilihan sing nyiksa ati,
Kaya sengaja nyakiti,
Terang-terangan ngiris suwiwi..

reff:
Seleobe godong klapa,
Nangapa sampean tega..
Wewayu cinta bli melas ning kula..

Kabeh atine wong wadon,
Pastine emong diloro..
Nerima lambene mung nangis batine,
Duh pasti nangis batine..

Atine kula remuk semenir-menir,
Ibarat mobil oleng ketinggal sopir..
Cintane sampean banting setir..

Nangis diri banyu mata mblarat,
Divonis milih diwayu apa dipegat..
Pilihan sing nyiksa ati,
Kaya sengaja nyakiti,
Terang-terangan ngiris suwiwi..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *