Tetep Ngguyu

Versi: Jihan Audy

Ayo tetep ngguyu,
Ora usah ngelu..
Susah lan seneng,
Kudu tetep ngguyu..

Ayo tetep ngguyu,
Ora usah ngelu..
Susah lan seneng,
Kudu tetep ngguyu..

Urip lan kegawean,
Kadhang okeh cubo..
Senadyan kahanan,
Kudu biso nrimo..

Kabeh sawang sinawang,
Bondho karo dunyo..
Sing penting seduluran,
Kudu tetep dijogo..

Dinikmati wae,
Karo ngombe kopi..
Rungokno bob marley,
Susah seneng ayo tetep ngguyu..

Ayo tetep ngguyu,
Ora usah ngelu..
Susah lan seneng,
Kudu tetep ngguyu..

Ayo tetep ngguyu,
Ora usah ngelu..
Susah lan seneng,
Kudu tetep ngguyu..

reff:
Urip lan kegawean,
Kadhang okeh cubo..
Senadyan kahanan,
Kudu biso nrimo..

Kabeh sawang sinawang,
Bondho karo dunyo..
Sing penting seduluran,
Kudu tetep dijogo..

Dinikmati wae,
Karo ngombe kopi..
Rungokno bob marley,
Susah seneng ayo tetep ngguyu..

Ayo tetep ngguyu,
Ora usah ngelu..
Susah lan seneng,
Kudu tetep ngguyu..

Ayo tetep ngguyu,
Ora usah ngelu..
Susah lan seneng,
Kudu tetep ngguyu..

reff:
Dinikmati wae,
Karo ngombe kopi..
Rungokno bob marley,
Susah seneng ayo tetep ngguyu..

Ayo tetep ngguyu,
Ora usah ngelu..
Susah lan seneng,
Kudu tetep ngguyu..

Ayo tetep ngguyu,
Ora usah ngelu..
Susah lan seneng,
Kudu tetep ngguyu..

Ayo tetep ngguyu,
Ora usah ngelu..
Susah lan seneng,
Kudu tetep ngguyu..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *