Nyimpen Roso


Versi: Nella Kharisma

Sak tenane ati iki nduwe roso neng sliramu,
Senadyan mung kesimpen ono batinku..
Wis suwe tresno iki neng atiku,
Soyo jeru batin iki nyonggo roso,
Yo mung kanggo sliramu..

Ra biso ilang nganti selawase,
Roso tresnaku marang sliramu..
Mergo sliramu sing paling tak tresnani,
Ora bakal luntur nganti tekan pati..

Jujur wae aku wedi kelangan,
Senadyan tresno iki durung kesampaian..
Neng sliramu sing dadi pepujanku,
Embuh nganti kapan nggonku mendhem perasaan..

Rungokno sworoku,
Rasakno neng atimu..
Senadyan mung sedelo,
Tulung rungokno..

Tak laraske tembang iki,
Wujud tresnaku sing kependem jeru..
Mugo wae tembang iki nggugah atimu,
Ngertio yen aku tresno sliramu..

reff:
Sak tenane ati iki nduwe roso neng sliramu,
Senadyan mung kesimpen ono batinku..
Wis suwe tresno iki neng atiku,
Soyo jeru batin iki nyonggo roso,
Yo mung kanggo sliramu..

Ra biso ilang nganti selawase,
Roso tresnaku marang sliramu..
Mergo sliramu sing paling tak tresnani,
Ora bakal luntur nganti tekan pati..

Jujur wae aku wedi kelangan,
Senadyan tresno iki durung kesampaian..
Neng sliramu sing dadi pepujanku,
Embuh nganti kapan nggonku mendhem perasaan..

Rungokno sworoku,
Rasakno neng atimu..
Senadyan mung sedelo,
Tulung rungokno..

Tak laraske tembang iki,
Wujud tresnaku sing kependem jeru..
Mugo wae tembang iki nggugah atimu,
Ngertio yen aku tresno sliramu..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *