Apus Apus Mesem


Versi: Vita Alvia

Dudu mergo sun wis ilang,
Welas nong awak riko..
Tapi mergo isun,
Emong mekso..

Welas riko magih sing biso,
Ucul teko ati..
Sedurunge riko,
Isun duweni..

Sopo hang kuat ngelakoni welas,
Hang njerone mung sandiworo..
Mundur isun teko cerito iki,
Myakne riko sing katik ngapusi..

Sun wis weruh,
Dung riko apus apus mesem,
Padahal riko sing demen..

reff:
Dudu mergo sun wis ilang,
Welas nong awak riko..
Tapi mergo isun,
Emong mekso..

Welas riko magih sing biso,
Ucul teko ati..
Sudurunge riko,
Isun duweni..

Sopo hang kuat ngelakoni welas,
Hang njerone mung sandiworo..
Mundur isun teko cerito iki,
Myakne riko sing katik ngapusi..

Sun wis weruh,
Dung riko apus apus mesem,
Padahal riko sing demen..

Sopo hang kuat ngelakoni welas,
Hang njerone mung sandiworo..
Mundur isun teko cerito iki,
Myakne riko sing katik ngapusi..

Sun wis weruh,
Dung riko apus apus mesem,
Padahal riko sing demen..

Sun wis weruh,
Dung riko apus apus mesem,
Padahal riko sing demen..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *