Manisem


Versi: Dedy Pitak

Ayune pancen moblong,
Dideleng katon mencorong..
Wong wadon,
Sing kena nggo disawang..

Snajan wong desa kluthuk,
Pahale dodolan gethuk..
Ning polahe,
Gawe ati kesengsem..
Oh manisem..oh manisem..

reff:
Ora ngira wong desa ana sing ayu,
Awan mbengi atiku dadi kelayu..

Saben dina rasane pengin ketemu,
Karo manisem sing bocahe ayu..

Ayune pancen moblong,
Dideleng katon mencorong..
Wong wadon,
Sing kena nggo disawang..

Snajan wong desa kluthuk,
Pahale dodolan gethuk..
Ning polahe,
Gawe ati kesengsem..
Oh manisem..oh manisem..

reff:
Ora ngira wong desa ana sing ayu,
Awan mbengi atiku dadi kelayu..

Saben dina rasane pengin ketemu,
Karo manisem sing bocahe ayu..

Ayune pancen moblong,
Dideleng katon mencorong..
Wong wadon,
Sing kena nggo disawang..

Snajan wong desa kluthuk,
Pahale dodolan gethuk..
Ning polahe,
Gawe ati kesengsem..
Oh manisem..oh manisem..
Oh manisem..oh manisem..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *