Elek Tanpo Rupo


Versi: Dyah

Loro hang isun roso ono ring njero dodo,
Koyo koyo sing nemu tombo..

Kembang hang sun kudang saiki wis ilang,
Tego ninggal tatu ati kelaran..

Opo wis mulo dadi nasib isun iki..
Elek tanpo rupo sing nduwe arti..

Buru bain isun duwe demenan,
Saikine isun ditinggal menyang..

Yaduh gusti kuatno hang sun lakoni,
Lorone ati hang keliwat nganti..

Gowo wirang ati hang kelangan,
Ibarat kembang sarine wis ilang..

reff:
Opo wis mulo dadi nasib isun iki..
Elek tanpo rupo sing nduwe arti..

Buru bain isun duwe demenan,
Saikine isun ditinggal menyang..

Yaduh gusti kuatno hang sun lakoni,
Lorone ati hang keliwat nganti..

Gowo wirang ati hang kelangan,
Ibarat kembang sarine wis ilang..

Yaduh gusti kuatno hang sun lakoni,
Lorone ati hang keliwat nganti..

Gowo wirang ati hang kelangan,
Ibarat kembang sarine wis ilang..
Ibarat kembang sarine wis ilang..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *