Kangen Rindu


Versi: Didi Kempot ft. Levy Ciprut

Pr:
Rasane ketiban ndaru,
Naliko aku nompo layangmu..
Layang kangen layang rindu,
Suk kapan anggone bakal ketemu..

Lk:
Taunono windonono,
Sumpah janjiku ra bakal cidro..
Aku eling dek semono,
Wong ayu tresnaku ora ono liyo..

reff:
Pr:
Wong bagus aku kangen aku rindu,
Rino wengi kowe tansah mbedo ati..
Lk:
Nadyan adoh aku neng kene papane,
Nanging tresnaku ora ono bedane..

Pr:
Wong bagus aku kangen aku rindu,
Rino wengi kowe tansah mbedo ati..
Lk:
Nadyan dipalangono gunung sewu,
Nanging tresnaku mung kanggo sliramu..

Pr:
Tak suwun rino lan wengi,
Mugo antuk berkahing hyang widhi..
Tansah manggiho raharjo,
Tinebihno gudho lan rubedo..

reff:
Pr:
Rasane ketiban ndaru,
Naliko aku nompo layangmu..
Layang kangen layang rindu,
Suk kapan anggone bakal ketemu..

Lk:
Taunono windonono,
Sumpah janjiku ra bakal cidro..
Aku eling dek semono,
Wong ayu tresnaku ora ono liyo..

reff:
Pr:
Wong bagus aku kangen aku rindu,
Rino wengi kowe tansah mbedo ati..
Lk:
Nadyan adoh aku neng kene papane,
Nanging tresnaku ora ono bedane..

Pr:
Wong bagus aku kangen aku rindu,
Rino wengi kowe tansah mbedo ati..
Lk:
Nadyan dipalangono gunung sewu,
Nanging tresnaku mung kanggo sliramu..

Pr:
Tak suwun rino lan wengi,
Mugo antuk berkahing hyang widhi..
Tansah manggiho raharjo,
Tinebihno gudho lan rubedo..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *