Kenanganmu

Versi: NDX AKA

Ra bakal tak lalekke kenanganmu,
Naliko netes tok elap eluhku..
Nanging saikine aku lan sliramu,
Sampun kepisah loro neng batinku..

Mesakne aku isih nggowo tresno ati,
Senajan ra mungkin iso bali..

Ra bakal tak lalekke kenanganmu,
Naliko netes tok elap eluhku..
Nanging saikine aku lan sliramu,
Sampun kepisah loro neng batinku..

Wis ono ganti kenyan neng sliramu,
Kang biso gawe bungah wong tuamu..
Roso ati taksih pengen mbaleni,
Nanging kabeh namung ono ing ngimpi..

saiki aku rung biso nglalekke kabeh kenangan,
rikolo isih sesandhingan kalih sampean,
nanging kabeh wis bubar uripku dadi ambyar,
aku mbok tinggal dewe ati isone sabar..

ra kuat roso iki wis ono sing ngganteni,
kang luwih becik lan nggawe seneng ati,
kang dadi pilihan marang wong tuamu,
dudu aku sing tansah kurang ono neng uripmu..

Mesakne aku isih nggowo tresno ati,
Senajan ra mungkin iso bali..

Ra bakal tak lalekke kenanganmu,
Naliko netes tok elap eluhku..
Nanging saikine aku lan sliramu,
Sampun kepisah loro neng batinku..

Wis ono ganti kenyan neng sliramu,
Kang biso gawe bungah wong tuamu..
Roso ati taksih pengen mbaleni,
Nanging kabeh namung ono ing ngimpi..

tansah kulo nyenyuwun marang gusti kang agung,
roso iki mboten ilang wonten batin kekurung,
bakal tak simpen tresnoku kang tulus suci,
najan wektu iki kulo dudu kuoso sing nduweni..

wonten ing endahe sore sliramu bakal tak simpen,
ono wingi kang sepi atiku tansah remen,
arepo ono sing nduwe udu awakku iki,
namung neng ngipi kabeh crito bakal bali..

Mesakne aku isih nggowo tresno ati,
Senajan ra mungkin iso bali..

Ra bakal tak lalekke kenanganmu,
Naliko netes tok elap eluhku..
Nanging saikine aku lan sliramu,
Sampun kepisah loro neng batinku..

Ra bakal tak lalekke kenanganmu,
Naliko netes tok elap eluhku..
Nanging saikine aku lan sliramu,
Sampun kepisah loro neng batinku..

Wis ono ganti kenyan neng sliramu,
Kang biso gawe bungah wong tuamu..
Roso ati taksih pengen mbaleni,
Nanging kabeh namung ono ing ngimpi..
Namung ono ing ngimpi..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *