Sayang Sing Terakhir

“Sayang Sing Terakhir” Versi Intan Rahma

Tulus suci tresno iki,
Soyo suwe tuwuh gede neng ati..
Kependhem jero roso iki,
Bakal ono wektune kowe ngerti..

Pancen ati duwe karep,
Tresnaku sesuk bakal tok anggep..
Ra cukup tekan kene,
Sayangku nggo kowe selawase..

Sayangku kowe kuwi sayang sing terakhir,
Jenengmu uwis suwe neng ati keukir..
Saiki cukup aku lan gusti sing ngerti,
Kowe tresno siji raiso diganti..

Aku ngerti kabeh kurange awakku iki,
Mulo aku rung iso ngomong roso neng ati..
Mugo wae kowe sing bakal dadi takdirku,
Ngisi cerito tresno neng uripku..

roso iki neng ati ora bakalan mati,
tresno iki sejati ora bakal keganti,
madep manteb cukup siji kowe sing tak tresnani,
jenengmu wis kepatri kekunci neng ati iki..

mungkin kowe udu tresno pertama bagiku,
tapi kowe dadi tresno terakhir untukku,
cukup siji kowe ora ono liyane,
mlakune wektu kowe bakal ngerti dewe..

Sayangku kowe kuwi sayang sing terakhir,
Jenengmu uwis suwe neng ati keukir..
Saiki cukup aku lan gusti sing ngerti,
Kowe tresno siji raiso diganti..

Aku ngerti kabeh kurange awakku iki,
Mulo aku rung iso ngomong roso neng ati..
Mugo wae kowe sing bakal dadi takdirku,
Ngisi cerito tresno neng uripku..

reff:
Ugo dadekno aku terakhir critomu,
Janji bakal ngenehi seneng uripmu..
Aku udu ati liyo leh nggawe loro,
Nanging sak isoku nggawe kowe tentrem mulyo..

Sayangku kowe kuwi sayang sing terakhir,
Jenengmu uwis suwe neng ati keukir..
Saiki cukup aku lan gusti sing ngerti,
Kowe tresno siji raiso diganti..

Aku ngerti kabeh kurange awakku iki,
Mulo aku rung iso ngomong roso neng ati..
Mugo wae kowe sing bakal dadi takdirku,
Ngisi cerito tresno neng uripku..
Ngisi cerito tresno neng uripku..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *