Gending Tresno


Versi: Arya Satria ft. Shalsa Savira

Lk:
Sayang wong sing tak tresnani,
Rungokno suworo angin sing sumilir..
Liwat nggowo gending tresno,
Minongko dadi ganti tembange atiku..

Pr:
Sayang wong sing tak tresnani,
Aku njaluk atimu koyo atiku..
Setyo njogo tresnaku,
Koyo aku sing setyo njogo tresnamu..

reff:
Lk:
Senajan kalingan samudro,
Tresnaku ora bakal cidro..
Senajan kalingan gunung sing duwur,
Tresnaku ora bakal luntur..

Pr:
Tresnaku amung kanggo sliramu,
Ora ono wong liyo neng atiku..
Tresnaku siji selawase,
Tanpo upomo ra ono watese..

reff:
Lk:
Sayang wong sing tak tresnani,
Rungokno suworo angin sing sumilir..
Liwat nggowo gending tresno,
Minongko dadi ganti tembange atiku..

Pr:
Sayang wong sing tak tresnani,
Aku njaluk atimu koyo atiku..
Setyo njogo tresnaku,
Koyo aku sing setyo njogo tresnamu..

reff:
Lk:
Senajan kalingan samudro,
Tresnaku ora bakal cidro..
Senajan kalingan gunung sing duwur,
Tresnaku ora bakal luntur..

Pr:
Tresnaku amung kanggo sliramu,
Ora ono wong liyo neng atiku..
Tresnaku siji selawase,
Tanpo upomo ra ono watese..

Ft:
Sayang tresnaku sliramu,
Sayang sliramu tresnaku..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *