Muliho

Versi: Eny Sagita

Muliho aku wis moh nompo,
Tekamu mung gawe aku gelo..
Sumpah aku wegah,
nompo kowe sing wis salah,
Ojo nganti nekad mlebu neng omah..

Tekamu wis ra tak karepke,
Enggal lungo mbok ojo neng kene..
Aku durung lali,
nganti tekan saiki,
Durung garing laratku sing kok tatoni..

reff:
Ora mung krungu,
Sing nyawang dewe mripatku..
Ora mung crito,
Aku dewe ngerti nyoto..

Ora mung gelo,
Bareng ngerti kowe cidro..
Ora mung loro,
Mati wae aku lilo..

Mari durung suwe,
Nggonku nglalek’ake kowe..
Tekamu kuwi malah ngelingake..

Tekamu wis ra tak karepke,
Enggal lungo mbok ojo neng kene..
Aku durung lali,
nganti tekan saiki,
Durung garing laratku sing kok tatoni..

reff:
Ora mung krungu,
Sing nyawang dewe mripatku..
Ora mung crito,
Aku dewe ngerti nyoto..

Ora mung gelo,
Bareng ngerti kowe cidro..
Ora mung loro,
Mati wae aku lilo..

Mari durung suwe,
Nggonku nglalek’ake kowe..
Tekamu kuwi malah ngelingake..
Muliho aku wis moh nompo..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *