Dewo Tresno

Versi: Irenne Ghea ft. Paijo Londo

Pr:
Wis kedangon kulo ngenteni ndiko,
Labuh tresno nanging keloro-loro..
Ati iki soyo ora kuat,
Aduh kangmas opo kudu nekat..

Lk:
Aduh sayang aku cinta padamu,
Ora ngiro yen wis kasep tekaku..
Jebul kowe wis ono sing nduwe,
Aku bingung kok ngene dadine..

reff:
Pr:
Mana janji dan sumpahmu wingi,
Kondho tresno sehidup semati..
Lk:
Demi cinta pengen anduweni,
Sewu coro bakal tak lakoni..

Pr:
Mung sawiji sing tansah tak ugemi,
Ugo sabar lan tlaten angenteni..
Lk:
Yen mangkono yuk bareng ndedungo,
Hanyenyuwun marang dewo tresno..

reff:
Pr:
Wis kedangon kulo ngenteni ndiko,
Labuh tresno nanging keloro-loro..
Ati iki soyo ora kuat,
Aduh kangmas opo kudu nekat..

Lk:
Aduh sayang aku cinta padamu,
Ora ngiro yen wis kasep tekaku..
Jebul kowe wis ono sing nduwe,
Aku bingung kok ngene dadine..

reff:
Pr:
Mana janji dan sumpahmu wingi,
Kondho tresno sehidup semati..
Lk:
Demi cinta pengen anduweni,
Sewu coro bakal tak lakoni..

Pr:
Mung sawiji sing tansah tak ugemi,
Ugo sabar lan tlaten angenteni..
Lk:
Yen mangkono yuk bareng ndedungo,
Hanyenyuwun marang dewo tresno..
Ft: Hanyenyuwun marang dewo tresno..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *