Bli Jelas Hubungan

Versi: Helga Nizz

Duh gusti apa tambae,
Wong lagi demen kelingan bae..
Katon bae ning mata,
Kebayang bae inget ning sampean..

Duh kakang coba ngomonga,
Sing terus terang kula ngenteni..
Ngrasa kula penasaran,
Apa kakang cinta butuh kepastian..
Duh kakang kula ngenteni..

reff:
Wis lawas rong taun jamane,
Sing awit kenal sampe seprene..
Ngaku wis sering loroan,
Dodok barengan bli jelas hubungan..

Masak iya welas sing ngluwihi,
Ngomong sun demen karo sampean..
Wirang temen rasane,
Duh melang watir ora diladeni..
Duh kakang ja gawe kula penasaran..

Duh kakang coba ngomonga,
Sing terus terang kula ngenteni..
Ngrasa kula penasaran,
Apa kakang cinta butuh kepastian..
Duh kakang kula ngenteni..

reff:
Wis lawas rong taun jamane,
Sing awit kenal sampe seprene..
Ngaku wis sering loroan,
Dodok barengan bli jelas hubungan..

Masak iya welas sing ngluwihi,
Ngomong sun demen karo sampean..
Wirang temen rasane,
Duh melang watir ora diladeni..
Duh kakang ja gawe kula penasaran..

Duh gusti apa tambae,
Wong lagi demen kelingan bae..
Katon bae ning mata,
Kebayang bae inget ning sampean..
Duh kakang kula ngenteni..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *