Nang Ngapa


Versi: Dedy Pitak

Nang ngapa
Inyong demen karo sampean..
Inyong ngerti
Sampean wis nduwe rabi..

Nang ati
Inyong pengen dadi siji..
Ningen sayang
Sampean mikire ngambang..

reff:
Sapa sing gelem wong ayu
Sapa sing gelem..
Dadi wong lanang
Atine mung nggo dolanan..

Sapa sing nrima wong ayu
Sapa sing nrima..
Dadi wong lanang
Atine digawe lara..

Nang ati
Inyong pengen dadi siji..
Ningen sayang
Sampean mikire ngambang..

reff:
Sapa sing gelem wong ayu
Sapa sing gelem..
Dadi wong lanang
Atine mung nggo dolanan..

Sapa sing nrima wong ayu
Sapa sing nrima..
Dadi wong lanang
Atine digawe lara..

Nang ngapa
Inyong demen karo sampean..
Inyong ngerti
Sampean wis nduwe rabi..

Nang ati
Inyong pengen dadi siji..
Ningen sayang
Sampean mikire ngambang..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *