Prei Kanan Kiri


Versi: Happy Asmara

Yen wis tresno paite kopi rasane legi,
Yen wis tresno rasane koyo ngimpi..
Nadyan kahanan tetep dilakoni,
Mepet kowe wis adem rasaning ati..

Yen wis tresno maju lurus prei kanan kiri,
Yen wis tresno abot enteng kudu dilakoni..
Ra usah menggok lan nyawang mburi,
Ati mantep bakal sido rabi..

reff:
Yen pancen jodo,
Ra nyawang bondho dunyo,
Podho tresnane nompo anane lan nrimo..

Ra usah kesuwen ndang nyebar undangan,
Diramekne dangdutan,
Podho lungguh jejer neng mantenan..

Yen pancen tresno ra sah kakean haluan,
Ra usah ragu mergo kahanan,
Prei kanan kiri..

Ucapne janji yen sido mantenan,
Lan bakal bebrayan..
Ra sah menggak-menggok,
Jodohmu mesti tekan..

Yen wis tresno paite kopi rasane legi,
Yen wis tresno rasane koyo ngimpi..
Nadyan kahanan tetep dilakoni,
Mepet kowe wis adem rasaning ati..

Yen wis tresno maju lurus prei kanan kiri,
Yen wis tresno abot enteng kudu dilakoni..
Ra usah menggok lan nyawang mburi,
Ati mantep bakal sido rabi..

reff:
Yen pancen jodo,
Ra nyawang bondho dunyo,
Podho tresnane nompo anane lan nrimo..

Ra usah kesuwen ndang nyebar undangan,
Diramekne dangdutan,
Podho lungguh jejer neng mantenan..

Yen pancen tresno ra sah kakean haluan,
Ra usah ragu mergo kahanan,
Prei kanan kiri..

Ucapne janji yen sido mantenan,
Lan bakal bebrayan..
Ra sah menggak-menggok,
Jodohmu mesti tekan..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *