Candi Prambanan


Versi: DK-YK ft. Deni

Sumilir angin sore iki,
Gawe kangen neng ati..
Yen kelingan janjimu sing wingi,
Neng prambanan dadi seksi..

Sliramu ngucap janji,
Jare sehidup semati..
Nanging kabeh tok blenjani..

Candi prambanan dadi seksi,
Sliramu ngucapke janji..
Jare bakal sehidup semati,
Nanging mung lamis neng lati..

Candi prambanan ngelingke jaman semono,
Naliko sliramu medhotke tali asmoro..
Gawe atiku keloro loro,
Kelingan janjimu bakal prasetyo..

Ra bakal tak lalekke sing dadi kenangane,
Kowe saiki lungo malah gandeng wong liyo..
Kowe pancen kowe medhot taline asmoro,
Gawe aku cidro nganti loro neng njero dodo..

Sumilire angin ngadhemke atiku,
Tansah ngelingke sliramu duh kowe ayu..
Kowe ngucap janji jare sehidup semati,
Nanging nyatane saiki kabeh tok blenjani..

Candi prambanan iki,
Ngelingke sliramu sing tak tresnani..
Kowe ngucap janji,
Jare bakal sehidup semati..

Sumilir angin sore iki,
Gawe kangen neng ati..
Yen kelingan janjimu sing wingi,
Neng prambanan dadi seksi..

Sliramu ngucap janji,
Jare sehidup semati..
Nanging kabeh tok blenjani..

Candi prambanan dadi seksi,
Sliramu ngucapke janji..
Jare bakal sehidup semati,
Nanging mung lamis neng lati..

Candi prambanan ngelingke jaman semono,
Naliko sliramu medhotke tali asmoro..
Gawe atiku keloro loro,
Kelingan janjimu bakal prasetyo..
Kelingan janjimu bakal prasetyo..

Average Rating
0 out of 5 stars. 0 votes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *